sobota 17. srpna 2013

Super dovolená :-))



Na minulý týden jsem se vážně těšila, čekala mě dovolená. Nebylo v plánu nic určitého, kromě prodlouženého víkendu s přítelem, ale přesto .......

No ale všechny plány na nic. V sobotu a v nedělí v minulém týdnu jsme jezdili na kole. v neděli mě bolelo v krku, tak jsem si myslela, že to vypohybuju a dala jsem si i nanuka jako léčbu, jenže  nepomohlo a v pondělí jsem skončila u lékaře a hned antibiotika na angínu. No jo no, co se dá dělat, rok a půl  jsem nebyla nemocná a teď zrovna to muselo udeřit. Dcera mě obskakovala, já strávila týden v posteli, protože jsem byla hrozně unavená.

Tak jsem aspoň četla a háčkovala, tedy první dny jsem spíš čekala, kdy umřu :-)))

Nakonec jsem vytvořila několik dívčích pouzder na telefon. Také jsem došila krásnou husičku, ale ta hned putovala dál, ani jsem jí nestačila vyfotit, tak snad další husičku vyfotím.

P.S. Dnes už je mi dobře, tak řádím, peru deky, povlečení, uklízím a tak. Jít ven, na to se ještě necítím, nemůžu na sluníčko. :-)










2 komentáře:

  1. Jéje, angína v létě, nic příjemného:-)
    Háčkování paráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, já přece musím mít vždycky nějakou specialitu, to jsou ty ledy v pití a zmrzliny, ale v tom horku to jinak nešlo. :-)

      Vymazat